תהליך הקלייה של קפה ג'ויה

פורסם ע"י eytan ben-abraham בתאריך

המפעל של קפה ג'ויה השקיע במכונות מתקדמות אשר קולות את הקפה בצורה אקולוגית. הקליה האקולוגית מאפשרת להשיג קליה אחידה מהחלק הפנימי ביותר של פולי הקפה ועד לצידו החיצוני על מנת לקבל קפה ארומטי יותר. קלייה זו נעשית על ידי אויר חם ונקי המוזרם ישירות ומחמם חימום מקדים את פולי הקפה הירוקים כדי להימנע משוק טרמי בזמן הקלייה. בתהליך זה אין כלל פעולת שריפה ועשן                            .https://www.youtube.com/watch?v=Iy4L41t8o0I

שתף את הפוסט



הפוסט הבא →