News

מכונת קפסולות מקצועית חדשה

פורסם ע"י eytan ben-abraham בתאריך

מכונת קפסולות מקצועית חדשה
AREA  - הכירו את מכונת הקפסולות המקצועית החדשה לעסק ולמשרד 

קרא עוד →

הקשר בין שתיית קפה מתונה ללחץ דם - מחקר חדש מברזיל

פורסם ע"י eytan ben-abraham בתאריך

הקשר בין שתיית קפה מתונה ללחץ דם - מחקר חדש מברזיל

 חובבי הקפה שבינינו תמיד היו חשופים לכך שאומרים שיש קשר בין שתיית קפה מתונה של עד 3 כוסות ליום להשפעה שלו על יתר לחץ דם. אז שימו לב למחקר הבא שמגיע מברזיל חוקרים ברזילאים מצאו במחקר חדש כי צריכת קפה מתונה (1-3 כוסות ביום) מפחיתה את הסיכון להתפתחות לחץ דם גבוה בקרב אנשים שאינם מעשנים מעולם. קפה, אחד המשקאות הנצרכים ביותר בעולם, ידוע כמי שיש לו השפעה בריאותית מגוונת ויש לו יתרונות ופגיעות משלו.מחקר שפורסם לאחרונה בכתב העת  "קליניקל נוטרישון" זורק אור על הקשר בין צריכת קפה  ויתר לחץ דם גבוה. על פי המחקר, הקשר בין צריכת קפה לשכיחות יתר לחץ...

קרא עוד →

ציון לשבח בינלאומי לפולי הקפה קלאסיק של קפה ג'ויה

פורסם ע"י eytan ben-abraham בתאריך

ציון לשבח בינלאומי לפולי הקפה קלאסיק של קפה ג'ויה
ציון לשבח על ידי פאנל מומחים בינלאומי לפולי הקפה קלאסיק של קפה ג'ויה, הוענק ציון 2 כוכבים  לתערובת הנמכרת ביותר של מפעל הקפה האיטלקי שאותו אני מיבאים בלעדית. כבוד

קרא עוד →

תהליך הקלייה של קפה ג'ויה

פורסם ע"י eytan ben-abraham בתאריך

תהליך הקלייה של קפה ג'ויה

המפעל של קפה ג'ויה השקיע במכונות מתקדמות אשר קולות את הקפה בצורה אקולוגית. הקליה האקולוגית מאפשרת להשיג קליה אחידה מהחלק הפנימי ביותר של פולי הקפה ועד לצידו החיצוני על מנת לקבל קפה ארומטי יותר. קלייה זו נעשית על ידי אויר חם ונקי המוזרם ישירות ומחמם חימום מקדים את פולי הקפה הירוקים כדי להימנע משוק טרמי בזמן הקלייה. בתהליך זה אין כלל פעולת שריפה ועשן                            .https://www.youtube.com/watch?v=Iy4L41t8o0I

קרא עוד →